Csákváry János (nagyapám)
1890-es évek idején kezdett mint asztalos inas Szeged mellett. Mi már csak képekről ismertük, mert sajnos korán meghalt, ám a nagypapa tőle tanulta meg az asztalos mesterséget. A családi legenda szerint a paraszi bútorok álltak hozzá a legközelebb, szerette a letisztult tárgyakat, de kifejezettén ügyes fafaragó hírében is állt.

Első Csákváry László (apám)
1935 től dolgozott asztalos kisiparosként Budapesten, fő területe a stílbútorok készítése volt. Kedvencei közé tartoztak a colonial és a biedermeier bútorok. Ezen a területen annyira elismert szakember volt hogy Ausztriábó, Bécsből is sűrűn kapott megrendeléseket. Én mellette szerettem bele a szakmába. és mellette végeztem el a szakmai gyakorlatomat is.

második Csákváry László

Lassan negyven éve asztaloskodom még nagyapám mellett szerettem bele az asztalos munkába amikor nyaranta neki segített a családi műhelyben. Kedvenc területem a bútortervezés. Szeretem a letisztult formákat a rusztikus mégis robosztus bútorok tervezését és kivitelezését. Hobbim a vadászat és a horgászat.

Csákváry Zsolt (fiam)

Gyerekkorában profi focistának készült de mellette mindig szívesen besegített a műhelyben. Néhány éva a fafaragás lett a hobbija így a nagypapa módszereit továbbfejlesztette. Még ma is focizik, de mára már csak hobbi szinten kergeti a labdát. Szereti a faragott egyedi ajándékok készítését.

Dönci a puli kutya
Néhány évvel ezelött a család befogadott egy pulikutyát aki sajnos innen is elcsatangolt. Hiányát betölteni kívántuk egy másik kispulival, Ő lett a Dönci. Dönci zóta nem csak a család része de a műhely elengedhetetlen kelléke is. Minden nap velünk tart a munka során és szórakztatja a minket meglátogató ügyfeleket.